Peers venner i samarbeid med Sund Folkehøgskole arrangerer kurs

Kursleder: Joachim Cossais


Joachim er meget erfaren som billedkunstner og instruktør. 

Fredag 12.mai 19:15-21,Lørdag 13.mai / søndag 14.mai 2017. Kl.10-16 
Nå er det lenge siden vi har hatt weekend kurs på Sund for «billedmakere» her på Innherred. Peers venner i samarbeid med Sund Folkehøgskole vil nå arrangere et kurs 13. og 14.mai 2017 til felles inspirasjon og utvikling!
Kurset vil handle om overføring av fotografiske bildeelementer til lerret og hvordan man kan jobbe videre med dette som en del av den maleriske prosessen. Vi håper og tror at dette kan bli en hyggelig og inspirerende utfordring som vil tvinge fram nye perspektiv og kreativitet i bildene våre!
Kursdeltagerne vil gjennom intuitiv tilnærming til selvvalgt bildemateriale få mulighet til å utforme nye form- og farge- komposisjoner. Mye individuell veiledning.
Arbeidsprosessen:
• Del 1: Jobbe med de fotografiske elementene og overføre disse til lerretet med tre-lim, sjablong, overhead eller projektor.
• Del 2: Jobbe videre på frihånd med akrylmaling over de overførte elementene
Dette trengs:
Deltakerne bør ha med seg fotografier/billedelementer som de ønsker å jobbe med. Fotokopier av familiebilder, bilder fra bøker, mønstre, etc.
Vanlig maleredskaper, maling, lerret osv.
NB! Det er viktig at billedmaterialet er skrevet ut på en blekkskriver for at overføringsprosessen skal bli optimal.
Det vil også være mulig for deltagere som har andre maleriske prosjekter de ønsker å gjennomføre i løpet av kurset å få veiledning til disse.
Kursavgift: kr. 1200. Påmeldingsfrist er satt til onsdag 5.april. Påmelding til Jarle Anzjøn på mail: jarle.anzjon@ntebb.no. Ev. spørsmål på tlf.47264401


Kommentarer

Populære innlegg